NL

Geïnspireerd
door
innovatie.

Een kraan in... polyvalente kranen

Warm en koud water uit uw kraan? Uiteraard... Maar wat als het nog beter kan? Zoals: een kraan die liefst vijf soorten water produceert. Onmogelijk? Toch niet! Meer nog: het is de specialiteit van Aqualex. Wij combineren warm en koud leidingwater met gefilterd koud, bruisend en heet water. De Aqualex systemen zijn het ultieme resultaat van een continue zoektocht naar nieuwe producten die de levenskwaliteit van de gebruikers gevoelig kan verbeteren. Ons team van ingenieurs werkten samen met Italiaanse designers een kwalitatief hoogstaand systeem uit dat tijdloos design vereeuwigt met topinnovatie.

Met de multifunctionele kranen van Aqualex zegt u vaarwel tegen het eindeloze gezeul met flessenwater. Tijdens een bezoek aan de supermarkt hoeft u uw wagen niet langer vol te stouwen met flessen plat of bruisend water. Op die manier bespaart u liters kostbare benzine, belast u veel minder uw lichaam en wint u enorm veel tijd. Bovendien zegt ook het milieu u een welgemeende ‘dankjewel’ voor zoveel ecologisch bewustzijn.

U krijgt er veel pluspunten voor in de plaats: een prachtige kraan, die met één druk op de knop meteen het water levert dat u nodig heeft. Ook krijgt u ongetwijfeld complimenten van familie en vrienden, voor uw investering in hoogwaardig, esthetisch én ecologisch verantwoord gebruiksgemak. Zeg nu zelf: kan het eigenlijk nog beter?

Werking

Het toestel wordt aangesloten op het leidingwater, waarna het toestel het water filtert en het benodigde water levert. Voor alle Twin-kranen is het nodig warm en koud leidingwater te voorzien. Het warm leidingwater komt dus niet van het Aqualex-toestel. Na het aftappen van een bepaalde hoeveelheid bruisend, koud of heet water, volstaat het een korte pauze in acht te nemen om opnieuw over het water van uw voorkeur te kunnen beschikken. Na de instant afname van 1 liter bruisend water bij Family toestellen, volstaan enkele seconden geduld om weer een liter te kunnen afnemen. Bij de Professional toestellen kan u zelfs 3 liter bruisend water in één tapbeurt afnemen.

Na de instant afname van 0,8 liter heet water (950C) bij de Family toestellen, kan u na een wachtperiode van enkele minuten weer over volledig heet water beschikken. Meer dan 0,8 liter in één keer afnemen is mogelijk, maar dan zal de temperatuur afnemen. Bij de Professional toestellen kan u 5 liter in één keer afnemen, nadien neemt ook hier de temperatuur af.

U hoeft trouwens niet te vrezen voor vervelende ongevalletjes met heet water: een dubbele beveiligingsknop garandeert veilig gebruik en vermijdt dat bijvoorbeeld kinderen zich zouden verbranden.

Filter

Elke kraan is voorzien van een topfilter van Pentair. Deze 2DC filters zorgen voor de verwijdering van onzuiverheden tot op 0,5 μm (micron). Bovendien elimineren ze eventuele vieze geurtjes en smaken uit het water.

Bij de heetwaterkranen gaan we nog een stap verder en wordt er een Claris Ultra filter van Pentair voorzien. Deze innovatieve filtertechnologie is de enige in de wereld die effectief de waterhardheid reduceert, de mineralen stabiliseert en corrosie controleert. Zo houdt ook de filter de zuurtegraad (ph) op peil en krijgt men kristalhelder water zonder ijzer- of kalkschommelingen. Ideaal voor heet-water-toepassingen!

co2

Voor de levering van bruisend water, wordt een CO2-patroon gekoppeld aan uw systeem. Een standaard patroon van 600 gram is voldoende om maar liefst 120 liter bruisend water te produceren. Een leeg patroon vervangen kan erg makkelijk. U bestelt het bij uw dealer of bij Aqualex, waarna het zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. Dergelijk patroon kost €25 (incl btw).

Onderhoud en support

Om de optimale werking van uw toestel ook op lange termijn te waarborgen, is het nodig om na verloop van tijd de filter te vervangen en de leidingen te spoelen. Een eenvoudig telefoontje naar Aqualex volstaat om één van de vakkundige technici uit ons gespecialiseerd onderhoudsteam te laten langskomen. Hij vervangt dan niet alleen de filter, maar reinigt ook de leidingen en de tappunten en doet een volledige check-up van het toestel. Een absolute aanrader, zeker omdat veilig en gezond drinkwater van het allergrootste belang is voor uw gezondheid.

Merk op dat om van de 2 jaar garantie te kunnen profiteren het noodzakelijk is om in het eerste jaar een onderhoud te laten uitvoeren door het Aqualex-team.

catalogus Gratis aanvragen

Rechtstreeks advies

 

056 96 70 00
info@aqualex.be

 
	056 96 70 00 
	 info@aqualex.be  Contact

Rechtstreeks advies

 

Arno Bouvry
0497 61 20 97
arno@aqualex.be

 
	Arno Bouvry 
	0497 61 20 97 
	 arno@aqualex.be  Contact

Rechtstreeks advies

 

Frederic Carpentier
0497 37 6481
frederic@aqualex.be

 
	Frederic Carpentier 
	0497 37 6481 
	 frederic@aqualex.be  Contact

Rechtstreeks advies

 

Maxim Sanctorum
0486 16 56 16
maxim@aqualex.be

 
	Maxim Sanctorum 
	0486 16 56 16 
	 maxim@aqualex.be  Contact

Rechtstreeks advies

 

Robin Decordier
056 96 70 00
robin@aqualex.be

 
	Robin Decordier 
	056 96 70 00 
	 robin@aqualex.be  Contact

Rechtstreeks advies

 

Jurgen Vandenweghe
0492 45 15 13
jurgen@aqualex.be

 
	Jurgen Vandenweghe 
	0492 45 15 13 
	 jurgen@aqualex.be  Contact